06 271 93 812
Klantenservice
Offerte aanvragen

Retourneren

Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen, indien u toch niet tevreden bent over het geleverde product kunt u contact met ons opnemen om het te laten retourneren. U kunt dan beroep doen op uw herroepingsrecht wat inhoudt dat na ontvangst van het product u 14 dagen de tijd heeft om hier melding van te maken en het product te retourneren. Na de melding heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Stuurt u ons in dit geval een mail met uw contactgegevens + ordernummer, zodat wij een afspraak met u kunnen maken over de retourzending. U kunt deze mail sturen naar info@panelenfabriek.nl .

Wij storten u het bedrag van de order (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo spoedig mogelijk terug, dit zal uiterlijk binnen 14 dagen zijn nadat gebruik is gemaakt van het herroepingsrecht. De kosten van de terugzending zijn voor uw eigen rekening. 

Als u meerdere artikelen besteld heeft en een deel van een totale levering retour wilt sturen is dit ook mogelijk. De kosten van retourtransport zijn voor uw eigen rekening. 

Als u iets terugstuurt bent u verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. Bewaar daarom altijd verpakkingen en ga daar zorgvuldig mee om. Zorg ook voor een bewijs van terugsturen. Is uw product teruggestuurd, dan controleert één van onze medewerkers het product om te zien in welke staat het geretourneerde artikel verkeert. U krijgt vervolgens van ons een rapport met informatie over eventuele terugbetaling of omruiling.

Voor Maatwerk geldt geen retourrecht.

Indien u een maatwerk product bij ons hebt gekocht is het niet mogelijk om dit te retourneren. Wij hebben dit product dan speciaal voor u gemaakt volgens de door u opgegeven maten. Heeft u zelf een fout gemaakt bij het inmeten of een verkeerde keus gemaakt? Dan kunt u dit product niet ruilen en kunnen wij helaas geen geld teruggeven!