06 271 93 812
Klantenservice
Offerte aanvragen

Aangenaam wij zijn Panelenfabriek.nl

Panelenfabriek.nl is producent en leverancier van onder andere massieve houten verlijmde panelen en tafelbladen. In onze eigen fabriek te Heerenveen produceren we zelf deze hoogwaardig verlijmde panelen en tafelbladen. Of u nu een particuliere hobbyist bent of een professionele vakspecialist op hout gebied, u zult zich vast thuis gaan voelen bij ons!

 

Wij beschikken onder andere over diverse kwaliteiten op het gebied van Eiken. Maar u kunt ook voor andere hardhoutsoorten bij ons terecht! Zo hebben we bijvoorbeeld ook Europees Essen, Gestoomd Beuken, Mahonie en Amerikaans Noten, Yellow Poplar, Esdoorn, Iroko standaard op voorraad.

Omdat wij over een grote voorraad hout beschikken kunnen wij meestal snel leveren. Als u met ons belt krijgt u een medewerker aan de telefoon die verstand van hout heeft. U doet dus zaken met een houtspecialist die u ook graag wil adviseren en ontzorgen.

Waarom Panelenfabriek.nl?

Omdat wij over een grote voorraad hout beschikken kunnen wij meestal snel leveren. Als u met ons belt krijgt u één van onze medewerkers aan de lijn Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als ook aan de particuliere markt. Onze producten worden veel geleverd bij trappen- en meubelfabrieken, in zowel kleine als ook in grote aantallen.

Ook particulieren kunnen door ons worden bediend. Vanuit onze eigen moderne fabriek in Heerenveen bieden wij een compleet pakket aan geproduceerde verlijmde voorraad panelen, panelen op maat, massieve tafelbladen en traptreden. Het hout wordt door ons zelf ingekocht en gesorteerd om voor u het ideale eindproduct te realiseren! Onze producten worden gemaakt van onbehandeld, geschaafd en uitsluitend kunstmatig gedroogd hout.

In onze eigen fabriek in Heerenveen

Ons productieproces

Alle plankdelen worden handmatig geselecteerd en op kleur en structuur door onze eigen vakmensen gesorteerd. Uiteindelijk worden deze plankdelen aan elkaar gelijmd en verwerkt tot een vlak en 2-zijdig glad geschuurd product.

Meer lezen

We leveren maatwerk panelen!

Naast halffabricaat producten worden er naar wens ook diverse maatwerk producten gemaakt. Denk hierbij aan o.a. tafelbladen, meubelpanelen op maat, en traptreden. Hierdoor kunnen wij elk project volledig naar uw wensen voorzien van onze producten. Dit alles gebeurt in onze eigen fabriek in Heerenveen welke voorzien is van de meest moderne machines. De panelen zijn in verschillende houtsoorten en kwaliteiten leverbaar evenals in diverse diktes, breedtes en lengtes. Dit alles om het u als klant makkelijk te maken en om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

We hebben een team van vakkundige en gedreven mensen in dienst die u graag de beste service en kwaliteit willen bieden en altijd voor u klaar staan met het juiste advies. Met een breed assortiment aan kwaliteitsproducten, zowel in voorraad producten als in maatwerk producten zorgen wij ervoor dat je eenvoudig een zeer compleet pakket kunt vinden. U bent bij ons welkom, onze fabriek is namelijk onze showroom !

Heb jij een bedrijf?

Profiteer van een zakelijk account

Panelenfabriek.nl produceert met name aan de zakelijke markt en particulieren. Heb een bedrijf dan kun je bij ons profiteren van de voordelen van een zakelijk account!

Begin met aanvragen