06 271 93 812
Klantenservice
Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wij helpen jou uiteraard graag. Daarom hebben wij alvast de antwoorden voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact op.

Verzending en bezorging

Dit is geen probleem, we helpen je graag bij ieder project.

Ja, dat kan. Bij het plaatsen van je order kun je aangeven dat je de bestelling wilt komen afhalen. Het afhalen van een order kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:00 uur, nadat je van ons een bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaarstaat. Het afhalen van de bestelling is op afspraak. 

De levertijden kunnen per artikel en houtsoort verschillen. Tijdens het plaatsen van een bestelling wordt de levertijd per product aangegeven.

Nee, onze producten zijn helaas niet te retourneren. Dit omdat al onze producten op maatwerk (klantspecificatie) worden gemaakt. Hierdoor vallen ze niet onder het herroepingsrecht van de Wet Koop op Afstand. Wanneer u twijfelt over de juiste maatvoering, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Indien u uw bestelling wil laten bezorgen kunt u hierover contact met ons opnemen.

Nee wij leveren uitsluitend binnen Nederland.

Betalingsmogelijkheden

Betalingen kunnen bij panelenfabriek.nl heel eenvoudig gedaan worden via IDEAL. Tijdens het betaalproces wordt u via Mollie Payments naar een externe site geleid. Dit is een van de meest voorkomende vormen van betalen bij webshops. Met IDEAL kunt u vertrouwd en veilig uw online aankoop betalen en afronden. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethoden van uw bank. 

Waarom panelenfabriek.nl? 

In onze webshop vindt u een ruime keuze aan standaard houten panelen in verschillende hardhout soorten, formaten en diktes.

Hulp nodig?

We helpen je graag!
06 271 93 812
info@panelenfabriek.nl