06 271 93 812
Klantenservice
Offerte aanvragen

Onze productiehal

Onze productiehal is tevens onze showroom en is gevestigd aan de Kimslede 7 in Heerenveen. Wij zijn trots op onze fabriek en de producten die we daar maken. Alle producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, hierdoor kunnen wij de panelen in iedere gewenste afmeting en houtsoort leveren. 

Alles komt dus van eigen bodem! In onze fabriek staan uitsluitend nieuwe en moderne machines waarmee de panelen en andere producten op professionele wijze geproduceerd worden. Tevens is onze fabriek voorzien van luchtbevochtiging zodat het hout in ieder seizoen de juiste vochtigheid blijft behouden (i.v.m. kromtrekken). Dit wordt nauwkeurig in de gaten gehouden zodat het vochtpercentage tussen de 8 en 12% blijft.

Al het ruwe hout wat bij ons binnen komt wordt direct in de juiste stelling opgeslagen in onze hal. Zodra uw order bij ons verwerkt is wordt er gestart met de productie hiervan. Het juiste hout met bijbehorende afmetingen zal worden gesorteerd en 4-zijdig geschaafd om vervolgens in te korten op de juiste maten.

Het hout wordt bij ons zorgvuldig geselecteerd op kleur en structuur. Vervolgens wordt het hout in onze houtpersen verlijmd tot een massief houten paneel. Indien u wenst worden de panelen vervolgens gefreesd tot tafelblad of traptrede. Als laatst worden alle onderdelen 2-zijdig geschuurd. Wij kunnen tot wel 1250mm breed schuren met onze machine!

Hierna worden de producten ingepakt en wordt het klaargelegd om opgehaald of bezorgd te worden. Wekelijks komen er honderden panelen uit onze fabriek.