Wij zijn gesloten van 29 juli t/m 16 augustus, bestellingen kun je gewoon plaatsen in onze shop en telefonisch blijven we bereikbaar.

06 271 93 812
Klantenservice
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

De Panelenfabriek.nl is specialist in het produceren van kwalitatief hoogwaardige houten verlijmde panelen, tafelbladen en traptreden. Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als ook aan de particuliere markt.

Staat uw gewenste product of houtsoort niet op de site? Panelenfabriek.nl kan bijna elk massief houten verlijmd paneel produceren tot maximaal 1250 mm breed. Indien u een maatwerk product wil kunt u bij ons ook een maatwerk offerte aanvragen. Naast Eiken en gestoomd Beuken kunnen we voor maatwerk offertes ook andere hardhoutsoorten aanbieden. Onder andere Europees Essen, Frake, Mahonie, Noten, gerookt Eiken en Yellow Poplar hebben we standaard op voorraad liggen.

Om een maatwerk offerte te ontvangen vragen we u de houtsoort en de maatvoering op te geven, eventueel met als toevoeging een tekening of foto. (let op: paneel kan met 10mm over lengte en breedte geleverd worden) 

Net als al onze overige producten worden deze maatwerk producten in onze eigen fabriek geproduceerd. De levertijd voor deze maatwerkproducten is langer dan onze standaard producten. We kunnen panelen met een doorgaande lamel aanbieden tot een maximale breedte van 1250mm.

Naast panelen op maat kunnen wij ook tafels en treden exact op maat leveren d.m.v. computergestuurde freesmachines. Indien u op zoek bent naar opmaat gefreesde tafelbladen of traptreden kunnen deze ook aangevraagd worden bij de panelenfabriek.nl.

Doordat de producten op maat voor je gemaakt worden is de levertijd voor maatwerk producten langer dan die van voorraad producten.

Vraag uw maatwerk producten eenvoudig aan via onze website of via info@panelenfabriek.nl onder vermelding van maatwerk offerte.

cross